Film

De Maan van Anouar wint Juryprijs op het TIFF Kids International Film Festival in Toronto

Zondagavond 22 april 2013 is de Nederlandse jeugdfilm De Maan van Anouar door de Kinderjury van het TIFF Kids International Filmfestival van Toronto onderscheiden met de officiële Juryprijs.

Regisseur Michiel van Jaarsveld nam persoonlijk deze TIFF Kids Young People’s Jury Award 2013 op het festival in Canada in ontvangst. De korte film werd uit 39 geselecteerde jeugdfilms uit de hele wereld bekroond en is tevens de enige Nederlandse onderscheiding op het prestigieuze festival. “We decided on this one because it had a perfect balance of fantasy and reality…and because of this, it would be accessible to all ages. It also showed that even if you’re not a kid, you can still hold on to your imagination,” aldus de Young People’s Jury.

DMVA_02