TV-serie

Justine in de nieuwe serie De Mannentester

Mehrnoush speelt de rol van Justine in de nieuwe dramaserie De Mannentester, naar het gelijknamige boek van Heleen van Rooyen.

De serie wordt wordt geproduceerd door Endemol Shine Nederland. De serie is vanaf half april 2017 exclusief te zien bij KPN Presenteert.

Synopsis De Mannentester

Victoria Kramer (Eva van de Wijdeven) is een 31-jarige femme fatale, die zich als Mannentester laat inhuren door echtgenotes, vriendinnen en andere belanghebbenden om hun mannen op de proef te stellen. De verleidelijke maar ongenaakbare Victoria voelt feilloos aan hoe ze de man in kwestie moet verleiden en is in staat om als kameleon tot die vrouw te transformeren. Manipulatie, verleiding en leugens leiden naar een genadeloze ontmaskering van haar slachtoffers. In tien afleveringen ontrafelt zich ook een tragisch familiedrama, vol menselijke zwakheden, onbeantwoorde vragen en leugens. 
Met een – zowel voor Victoria als de kijker – verrassend einde. Want ook in Victoria’s leven is niets wat het lijkt, en blijkt het liegen en bedriegen niet alleen aan mannen voorbehouden.